Goede voornemens in 2014

WE STOPPEN ERMEE

Het aantal “kroonjuwelen” op mijn blog neemt toe, hetgeen er op wijst dat in de schrijvende pers steeds vaker artikelen verschijnen waarin met mijn (in polemische schrijfstijl geschreven) opiniestukken vergelijkbare standpunten worden ingenomen.

Aangezien ik me had voorgenomen de berichten (stukjes, polemieken) zoveel mogelijk zelf te schrijven, droogt die inkomstenbron dus op. Daarom is dit een mooi moment om te stoppen.

Bijna tien jaar bloggen lijkt me genoeg om de werkelijkheid te doorgronden en haar valstrikken bloot te leggen, de grote vervlakking en verburgerlijking een halt toe te roepen, non-valeurs en onwaarachtigheid op te sporen, misstanden aan de kaak te stellen, valse profeten te ontmaskeren. Of om over zo maar iets te reppen.

Men zoekt het maar uit, het is mooi geweest.

Ik ga me weer richten op de mathematica en wat rondtrekken – zowel letterlijk als figuurlijk. ’t Is maar dat u het weet. En bedankt voor de goede wensen.

Reageren:

Berichten over politiek, cultuur, sport. Polemieken. En zo meer. Voorzien van beeld en geluid als dat zo uit komt.