Yes, it can

Strategische bespiegelingen met originele oplossingen voor de crisis
Politieke prietpraat versus strategische analysesNRC-next verraste maandag 10 september 2012 (onthoud die datum) met een oplage waaruit geciteerd wordt uit een explosief maar geheim recent IMF-rapport. Naar nu blijkt gefaket door een mij onbekende actiegroep, en zonder medeweten van de eindredactie vervaardigd en aan de man gebracht. Hetgeen natuurlijk betwijfeld kan worden, maar eigenlijk niet belangrijk genoeg is om het te melden.


Wel van het grootste belang is de constatering dat in dit manifest een heldere en buitengewoon originele analyse en visie wordt gegeven op het uitbreken van de crisis waarin de wereld verkeert. Met een benoeming van hoofdzaken die we zo node missen in de vruchteloze discussies die nu in het kader van naderende verkiezingen worden gevoerd door onze politieke tuinkabouters. Bovendien ie er HOOP, want men komt met oplossingen.

Pijnlijk duidelijk wordt dat de huidige verkiezingsretoriek gaat over achterhaalde zaken, waarbij het bijvoorbeeld maar zeer de vraag is of het mantra van bezuinigen ons niet dieper in de stront doet wegzakken. Het sterkt dit schrijvertje in ieder geval in de overtuiging dat NIET stemmen eigenlijk het beste is dat je vandaag (verkiezingsdag 12 september 2012) te doen staat.

Lees het maar na in deze meegeleverde NRC-next. Voor u door mij “gehackt”. Om te bewaren.

EINDE AAN DE CRISIS?
OPZIENBARENDE ONDERZOEKERS
YES, IT CAN

(klik om de pdf-bestanden te lezen)

Reageren:

Berichten over politiek, cultuur, sport. Polemieken. En zo meer. Voorzien van beeld en geluid als dat zo uit komt.