OVER

PIETER WESTERBEEK

Na een gedegen vooropleiding zeven jaar bij de Nederlandse koopvaardij gewerkt. Voer met diverse schepen naar de continenten Afrika, Azië, Australië en het Midden Oosten. Definitief afgemonsterd als 3e stuurman en een academische studie wiskunde gestart. Na afronding van de studie in het voorgezet onderwijs beland. Het docentschap in het mooie vak wiskunde na een dertiental jaren verruild voor een baan in het hoger beroepsonderwijs. Kreeg daar de kans zich te bekwamen op andere gebieden. Maakte actief de ontwikkeling van de automatisering mee en legde zich toe op kwantitatief-economische en statistische vakken. Behoorde tot het team van kerndocenten dat onder leiding van diverse interimmanagers een instituut voor duaal hoger economisch onderwijs startte aan de hogeschool die hem daar voor in dienst nam. De opbouw was een succes: na 10 jaar bevolkten 1000 studenten deze heao. Heeft daarna op zijn 61e gebruik gemaakt van het aanbod met prepensioen te gaan.


WAT TE BEREIKEN MET DEZE WEBLOG

Met mijn berichten wil ik u informeren, verwonderen en uitdagen. Want er valt in deze interessante tijd zoveel te bespreken wat niet achterwege mag blijven. De indeling in categorieën laat zien wat mij zoal interesseert.

Maar ik schrijf er ook – vooral – ergernissen mee van me af. Niet op doktersadvies, maar wel met het idee op deze manier gezond te blijven. ’t Is maar dat u het weet….